Beteendekonsultationer 

Vi på Etolog.se erbjuder forskningsbaserad, kvaliativ rådgiving och träning tillsammans med våra etologer. 

Vad vill du ha hjälp med?

Vi erbjuder professionella beteendeutredare som kan hjälpa dig med ditt djurs oönskade beteende, stressproblematik eller problembeteende. Oavsett vad du väljer att kalla det är det här du får hjälp. Vi har etologer specialiserade på flera djurslag. 

Våra etologer arbetar inte bara med problembeteenden utan kan också hjälpa dig med förebyggande träning, aktivering och träningspsykologi. Ska ni t.ex. få hem en ny valp? Då är det perfekt att boka en konsultation med någon av våra etologer. De kan hjälpa er med allt ni ska tänka på med er nya familjemedlem! Vill du ha fler exempel på vad våra etologer kan hjälpa till med? Klicka här. 

Alla våra etologer är medlemmar i yrkesorganisationen Sveriges Akademiska Etologer och har gedigen utbildning och erfarenhet. 

Priser och bokning
Du kan boka konsultation med våra etologer online.
Vid beteendeproblem och stressproblematik rekomenderar vi att man alltid bokar minst tre konsultationer för att ni ska få ut så mycket som möjligt av träningen. 

Många av våra etologer har egna företag och håller kurser för flera deltagare. Det kan du läsa mer om på respektive etologs sida. Klicka på Våra Etologer, så hittar du dem! 

Priser
Pris för en konsultation varierar mellan 700-1400kr (kanin och smådjur från 500kr) för första besöket. Variationen beror på etologens stationeringsort, lokalkostnader, transportkostnader, djurslag och andra utgifter kopplade till etologens verksamhet. Alla våra etologer håller hög kvalitet och har högskoleutbildning i ämnet. Du kan se priser för en konsultation på varje Etologs sida.
 

Tänk på att om ett djur plötslig beter sig annorlunda kan det bero på smärta. Det är inte ovanligt att beteendeproblematik hänger ihop med sjukdom. Det är alltid bra att låta en veterinär undersöka ditt djur innan man fokuserar på beteendeförändring.

Våra etologer har nära samarbete med veterinärer, hundpsykologer, djurtränare och fysioterapeuter.