Josefine Ström   

Biolog Josefine Ström 
Område: Uddevalla med omnejd.
Inriktning: Bevarandebiologi och Etologi. Djurpark och försöksdjurshållning. 


Om Josefine
Josefine Ström har gått Etologi och djurskyddsprogrammet på SLU 2011-2014 och läste inriktning mot bevarandebiologi och etologi. Josefine har bred arbetslivserfarenhet inom djursektorn och har arbetat med allt från djurparksdjur och lantbruksdjur till försöksdjur och hobbyakvaristik.

Utöver Etologi och djurskyddsprogrammet har Josefine även läst flera kurser där biologin stått i centrum. Bland annat en kurs i populationsbiologi vid Karlstads Universitet, GIS kurs vid Göteborgs Universitet samt flera kurser som rör marinbiologin vid olika universitet. 

Josefine har under flera år arbetat som djurvårdare på Nordens Ark med bland annat däggdjur, amfibier och reptiler. Förutom den grundläggande skötseln höll hon också på en hel del med träning av djuren där basen hela tiden vad positiv förstärkning. Hon har även hållit på mycket med guidning på Nordens Ark där fokuset för det mesta varit på de vilda djuren.

Under ungefär ett års tid arbetade Josefine som försöksdjurstekniker på MTC vid Karolinska Institutet där hon skötte om avelsavdelningens möss. Hon har även provat på djurskötsel utomlands då hon var i Australien och jobbade på farm med bland annat hästar, kor, hundar, höns, getter och grisar.

Ett av Josefines stora intressen är havet och dess invånare som hon gärna kikar närmare på genom att dyka. Josefine är anställd på Yoma Consulting AB (företaget bakom Etolog.se) och är just nu på uppdrag på en gymnasieskola i Göteborg där hon arbetar som gymnasielärare/etolog/biolog.

         

Pris för beteendekonsultation: Hembesök 1h a 800kr. Telefon och videokonsultation 30min a  400kr.  Milersättning  tillkommer. 

Mer om Josefine!  

Josefine kan hjälpa till med träningsupplägg, struktur och beteendekonsultationer för både sällskapsdjur och vilda djur. Kontakta etolog.se för mer information. 

Kontaktuppgifter
Du kan kontakta oss på Etolog.se för att boka Josefine för föreläsning eller diskutera uppdrag . Kontakta etolog.se 

Josefine Ström
josefinestrom@etolog.se