Jonna Gohil  

VD, Leg. Vet och Projektledare Jonna Gohil.
Område: Göteborg. 
Inriktning: Projektledning och företagssupport, veterinärmedicin.  Driver Etolog.se. 


Om Jonna 
Jonna är utbildad veterinär vid SLU i Uppsala. Hon och tog sin examen år 2011. Jonna har erfarenhet av kliniskt arbete på både stora och små kliniker och djursjukhus men jobbar idag främst med projektledning både i djurhälsobranschen och andra branscher. 

Entreprenören Jonna driver sedan 2010 företaget Yoma Consulting AB. Yoma Consulting har under åren arbetat med föreläsningar, text och bild, utbildning och veterinärvård och är i dagsläget främst fokuserade på projektledning, kravställning, konsulter för klinikarbete och projekt inom etologi och psykosocial arbetsmiljö. Idag är också Etolog.se en del av Yoma Consulting AB. 

Jonna har ett starkt ideellt engagemang och har både arbetat för våldsutsatta personer i Sverige och barn med funktionsnedsättning i Indien. Jonna är grundare till föreningen VOOV (Veterinär Omtanke Om Våldsutsatta). För detta engagemang fick hon priset "Djurens Hjälte, 2011".

Med stor erfarenhet av IT-implementering och projektledning är Jonna den person som driver projektet från koncept till implementering. Genom lekfulla koncept är hon fenomenal på att fånga projektens krav och processer.  Jonna stöttar etologerna i veterinärmedicin och entreprenörskap. För att läsa mer om Yomas övriga verksamheter gå till www.yoma.se

 Boka en föreläsning med Jonna!  

Föreläsning kommer. 

Jonna stöttar våra etologer i veterinärmedicinska frågor och är rådgivande i företagande och projektledning. 

Kontaktuppgifter
Du kan kontakta oss på Etolog.se för att boka Jonna för föreläsning eller diskutera uppdrag. Kontakta etolog.se 

Jonna Gohil
info@yoma.se
076 - 173 29 82