Johanna Strandner   

Etolog Johanna Strandner 
Område: Kungälv, Göteborg med omnejd. 
Inriktning: Främst hund men också kor. Väl insatt i hunddagisverksamhet. Fotograf. 


Om Johanna  
Johanna har en kandidatexamen i bioligi med inriktning på  antrozoologi och etologi vid Sveriges Lantbruksuniversitet. Hennes examensarbete från utbildningen inriktades på hund och heter
”Social struktur och dominans hos hund” 
Det kan du läsa här
 
Genom den treåriga universitetsutbildningen har Johanna godkänd utbildning för zoo-handlare och utbildningen gäller för att kunna söka paragraf 16-tillstånd från jordbruksverket. Johanna har D9-behörighet för stor- och smådjur och är utbildad agilityinstruktör för hund (A1) och har flera års erfaraenhet från tävlingsbanorna i agility, freestyle och rallylydnad. 

Johanna har tidigare arbetat som yrkeslärare på naturbruksgymnasium. Idag är hon etolog på ett hunddagisprojekt med lite extra hjärta. Läs mer om det här. 

Johannas hjärta klappar också lite extra starkt för kor. Hon arbetar deltid på en mjölkgård med robotmjölkning. Förutom hundar och kor är Johanna hästintresserad och har ridit sedan barnsben och i många år deltagit i praktisk skötsel av stall och hästar. 

Johanna driver  företaget XA Etologi och Fotografi där huvudverksamheten är föreläsningar och utbildningar i etologi samt fotografering. Ni kan se några av Johannas fantastiska bilder här. Det går också bra att boka Johanna som fotograf för ert event.  

 

 Boka en föreläsning med Johanna!  
Johanna föreläser om det mesta inom hund. Maila oss med dina önskemål. 

För närvarande tar Johanna inte emot bokningar för beteendekonsultationer men är du intresserad av att boka Johanna för föreläsning, som etolog på din klinik eller konsult för sitt hunddagis? Kontakta oss eller maila Johanna direkt på johannastrandner@etolog.se 

Kontaktuppgifter
Du kan kontakta oss på Etolog.se för att boka Johanna för föreläsning eller diskutera uppdrag. Kontakta etolog.se 

Johanna Strandner
johannastrandner@etolog.se