Jannice Kindsjö   

Etolog Jannice Kindsjö.
Område: Sundsvallsområdet 
Inriktning: Hund- och kattbeteende. Beteendekonsultation och välfärd i djursjukvården. 


Om Jannice 
Jannice är utbildad på Sveriges Lantbruksuniversitet och inriktad på antrozoologi och etologi. Hennes examensarbete på utbildningen fokuserade på assistanshundar och heter
”Hur påverkas vård- och terapihundar av sitt arbete och hur uppfattar föraren hundens känslor?” 
Det kan du läsa här. 
 
Genom universitetsutbildningen har Jannice godkänd utbildning för zoo-handlare och utbildningen gäller för att kunna söka paragraf 16-tillstånd från jordbruksverket. Utöver den treåriga universitetsutbildningen har Jannice flera påbyggnadsutbildningar. Ett axplock av vad hon studerat är frivillig hantering, praktisk träning av djur, PTSD hos hund, djurs kognition, TTouch.
 
Jannice är även certifierad Fear-Free personal, arbetar på djursjukhus där hon startat en beteendemottagning. Hon är dogparkour-instruktör och instruktör för beteende-hanteringskurs.

Förutom diverse föreläsningar erbjuder Jannice även beteendekonsultationer för hund och katt (du kan boka beteendekonsultation här).

I sitt eget företag Du&Djur erbjuder hon kurser i exempelvis vardagskommunikation för hund, dogparkour och valpkurs. 
Jannice har också erfarenhet från grisseminstation och  har läst kurs om hästens sinnen på högskolenivå. Hon har haft uppdrag som hundexpert för Folksam försäkringar (2017). 

 

Pris för beteendekonsultation: Hembesök 950kr/h. 4h  uppdelat på 3 tillfällen för 3500kr. Telefon och videokonsultation 750kr/h.  Milersättning  tillkommer. 
Hittar du ingen tid som passar dig hos Jannice? Vill du ha en kväll- eller helgtid? Maila Jannice! 

 Boka en föreläsning med Jannice!  

>> Hundens behov, problembeteenden och inlärning<<

På denna populära föreläsning går Jannice genom hundens beteende och dess behov. Vad behöver hunden, hur ger vi hunden det och hur förebygger vi och arbetar med beteendeproblem? Vi får lära oss om stress och hur det påverkar hunden samt olika inlärningsprinciper och träningsmetoder. Föreläsningen passar alla – både dig som vill skaffa hund, du som är nybliven hundägare och du som haft hund hela livet.

Kontaktuppgifter
Du kan kontakta oss på Etolog.se för att boka Jannice för föreläsning eller diskutera uppdrag. Du kan också boka in en beteendekonsultation för hund och katt hos Jannice i vår onlinebokning. Kontakta etolog.se 

Jannice Kindsjö
info@duochdjur.se
www.duochdjur.se