Ansök om    

Medlemskap  

  Vad roligt att du vill bli en del av vårt team! 
För att ansöka om medlemskap, fyll i formuläret nedan. 

Vi förbehåller oss rätten att neka ansökningar som uppfyller utbildningskraven.

  • Du behöver inte vara egen företagare men du får vara det. Det spelar ingen roll för oss på etolog.se

*Krav för medlemskap. Akademisk Etolog, Etolog är inte är ett legitimerat yrke och vem som helst kan kalla sig för etolog.  Eftersom vi finner att det absolut viktigaste argumentet för att använda sig av en etolog är den evidensbaserade kunskapen och de vetenskapliga arbetssätt de använder har vi valt att använda oss av yrkesorganisationen för etologer, Sveriges Akademiska Etologers definition och krav för medlemskap. Kostnad 3000 kr/år ordinarie medlemskap. Studenter gratis.

Kollegor

Marknadsföring

Etolog.se plattform

Mer än bara ett nätverk

Ditt medlemskap:
I ditt medlemskap får du tillgång till vårt starka nätverk. Du får också: 

- Onlinebokning för beteenderådgiving 
- Som ny medlem får du Etolog.se- visitkort
- Presentation på vår hemsida
- Gemensam marknadsföring 
- Du kan arbeta som etolog utan att vara egen företagare genom oss. Eller så kan du driva företag, vi marknadsför gärna dig! 
- Var med på våra gemensamma evenemang, kurser och föreläsningskvällar. 
- Webbkursvertyg. 

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och uppdaterar löpande våra medlemsförmåner. För studentmedlemmar gäller inte alla förmåner, kontakta oss för mer information. 
Etolog.se erbjuder  tillval* till ditt medlemskap, tex:

  • Kursadministration 
  • Visitkort och profilprodukter
  • Bygga hemsida
  • Företagsrådgivning
  • Uppdrag hos kunder/djurägare genom Etolog.se

* Vi tar en avgift för tilläggstjänster. Kontakta oss för mer information.

Vi på Etolog.se arbetar med att tydliggöra etologers roll i samhället. Vårt mål är att alla ska veta vad en etolog är och vad vi kan hjälpa till med.  Vi kan erbjuda tjänster  för dig som redan startat eget men också för dig som fortfarande inte tagit steget eller som kanske helt enkelt inte vill vara egen. Att vara etolog handlar om mycket mer än att hjälpa den enskilde djurägaren med rådgivning. Vi på Etolog.se vill erbjuda alla djurbranscher och utbildningsinstanser kompetenta etologkonsulter. 

Om oss:  Etolog.se verkar för att evidensbaserad kunskap i beteenderådgivning och djurhållning i stort. Vi tycker att man ska vara lika noga med att rådgivningen kring djurhållning och djurs beteenden ska vara lika evidensbaserad och kvalitativ som veterinärmedicin. 

Vi vill  samla etologer på en plattform för att göra det mer lättillgängligt för kunden, oavsett om det är den enskilde djurägaren eller en större verksamhet. Vi tror att vi blir starkare tillsammans. Förutom fördelen med att få kollegor och utbyte av varandras kunskap blir vi synligare på arbetsmarknaden och en starkare kraft i företagsvärlden. 

Team Etolog.se
Att vara en del av vårt team har många fördelar. Genom team Etolog.se får du kollegor i hela landet. Team Etolog.se gör också projekt tillsammans som gemensamma onlinekurser och föreläsningar. Varje månad har vi onlinemöten där vi diskuterar fall, marknadsförings-strategier eller framtida utbildningar.  Vi försöker anpassa oss efter medlemmarnas önskemål. 

Vi är starka tillsammans och förutom de faktiska verktyg och den breda kompetens vi kan erbjuda finns vi här för varandra. Du kommer bredda ditt kontaktnät och få nära kontakt till andra djur-professioner. Vi har nära samarbeten med djurtränare, veterinärer och djursjukvårdare.  Team Etolog.se ger  ett proffisionellt intyck och framförallt marknadsför vi vår kunskap och konpetens över hela landet.
 Vi har starka samarbetsparners som Carpe Momentum, DjurVarDag och Blå Stjärnans Djursjukhus för att nämna några. 

Etolog.se drivs genom företaget Yoma Consulting AB.