Erik Johansson  

Etolog Erik Johansson 
Område: Göteborg och Borås med omnejd.
Inriktning: Främst Djurs kognition  och djurparksetologi 


Om Erik
Erik är utbildad vid SLU och har en kandidatexamen i Etologi, han tog examen 2009 och skrev sitt examensarbete i Kenya om den afrikanska elefanten och hur de påverkas av de människor som bor i närheten av nationalparken Masai Mara. Vill du läsa arbetet hittar du det här.
Efter examen i Skara läste Erik vidare vid Lunds Universitet för en masterutbildning i Kognitionsvetenskap. Hans masterarbete innefattar hur Råkor uppfattar nuet och det påverkar deras beteende. Läs här! 

Förutom mastern har Erik även läst kurser i djurens påverkan inom vård och omsorg, djurens kommunikation, hundens beteendebiologi m.m.

2011 startade och drev Erik Kognitionsetologerna tillsammans med Etolog.se-kollegan Emelie Deboussard, men har sedan ett par år varit mer passiv i företaget och endast hjälpt till vid några få föreläsningar.

Utöver företaget jobbar Erik heltid som pedagog och Zoolog vid Borås Djurpark. Tidigare jobbade han också som djurvårdare och handledare inom det praktiska arbete i parken.

Eriks expertis ligger främst kring djurs naturliga beteende, domesticerade såväl som vilda, med fokus inom djurpark och hur man jobbar med beteende där. Främsta inriktningsområden är däggdjurens kognition med fokus på träning och berikning.
 

Pris för beteendekonsultation:  800kr. Milersättning tillkommer vid hembesök.  

Bild kommer snart!
Bild kommer snart!
 Boka en föreläsning med Erik!  

mer info kommer 

Kontaktuppgifter
Du kan kontakta oss på Etolog.se för att boka Erik för föreläsning eller diskutera uppdrag Kontakta etolog.se 

Erik Johansson  
erikjohansson@etolog.se
www.kognitionsetologerna.se