Information och hjälp vid online-bokning  

Boka, steg för steg: 

1. Välj orsaksgrupp

Här väljer du vilken Etolog och ort
2. Välj besöksorsak
Här väljer du vilken typ av besök du vill boka, till vilket djurslag
3. Välj dag
De dagar med lediga tider blir gröna i kalendern. Klicka på den dagen du vill boka
4. Välj tid
Du får en lista med lediga tider. Klicka på knappen "Välj" efter den tid du vill boka. 
5. Fyll i dina uppgifter
Fyll i dina uppgifter noga. I rutan "Meddelande till veterinär/sköterska" behöver du inte skriva något. På vissa enheter måste man scrolla ner för att se fälten för djurets uppgifter. 
Tryck sedan på "Bekräfta bokad tid".
 6. Bekräftelse och mail 
Du får nu en bekräftelse på din bokade tid. Kontrollera att allt stämmer. Följ länken i mailet för att bekräfta din bokning. 
7. Viktigt mail
Efter att du har bokat tid kommer ett mail till adressen du lämnade vid bokningen. Det är viktigt att du klickar på länken och fyller i formuläret noga. Det är också genom formuläret som ni meddelar var ni vill träffa vår etolog om det gäller ett hembesök . Det är först när ni skickat in formuläret som er etolog ser bokningen och er bokning är färdig!  

Tack för att du väljer Etolog.se!

Vanliga frågor om bokning
Var hittar jag priser? 
 Priser hittar du under varje etologs sida. Du kan också läsa mer om priser längst ner på bokningssidan.
Hur vet jag vem jag ska boka? 
Du kan läsa om vilka djurslag våra etologer arbetar med på varje etologs sida.  Under orsaksgrupp i bokningen står det vilka djurslag och i vilket område våra etologer arbetar. Alla våra etologer är medlemmar i yrkesorganisationen Sveriges Akademiska Etologer och har gedigen utbildning och erfarenhet.
Varför står det veterinär/sköterska i bokningen? 
Vi använder oss av ett veterinärt bokningssystem så därför står det ibland sköterska/veterinär i bokningsinformationen. Det är ingenting ni behöver ta hänsyn till, bokningen gäller enbart till etologer eller djursjukskötare med beteendeinriktning.
Hur lång är en konsultation? 
Hos de flesta av våra etologer bokar du ditt första besök för ca 1 -1,5h. Vissa beteendeutredningar kräver flera besök. Du och din etolog kommer diskuterar detta vid ert första möte. 
Vid telefonkonsultationer och online-konsultationer står tiden på besöksorsaken. Tänk på att 30 minuters bokningar är för uppföljning, rådfrågning och kortare beteendefrågor.  Vill du läsa mer om beteendekonsultationer hittar du det här. 
Jag hittar ingen tid som pasasr? 
Maila oss på info@etolog.se så hjälper vi dig att hitta en passande tid. 
Jag har en annan fråga? 
Maila oss på info@etolog.se så ska vi försöka hjälpa dig. 

Tänk på att om ett djur plötslig beter sig annorlunda kan det bero på smärta. Det är inte ovanligt att beteendeproblematik hänger ihop med sjukdom. Det är alltid bra att kolla upp djuret hos veterinär innan man fokuserar på beteendeförändring.