Anneli Johansson   

Leg. Djursjukskötare Annelie Johansson 
Område: Göteborg med omnejd.
Inriktning: Beteendekonsultation katt och djursjukvård. 


Om Anneli   
Anneli är utbildad djurparksskötare och leg. djursjukskötare. Hon tog examen från Sverige Lantbruksuniversitet i Skara år 2005. 

Anneli har arbetat med lantbruksdjur och på Kolmårdens Djurpark, där hon bl a. jobbade med de stora kattdjuren. Hon har också arbetat med hästar och ridit sedan hon var barn. 

Sedan våren 2006 jobbar Anneli på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg. Anneli har ett stort kattintresse men arbetar också på den exotiska avdelningen. Hon har suttit med i Blå Stjärnans kattgrupp sedan starten och är nu den som ansvarar för gruppen. I gruppen arbetas det kontinuerligt för att förbättra tillvaron för katterna på djursjukhuset, men även för katter i sin hemmamiljö.

Anneli var delaktig i processen att Blå Stjärnan blev en Cat Friendly Clinic år 2014, som sveriges första djursjukhus. 

Annelie sitter med i styrelsen för Göteborgs Djurskyddsförening och har gått flera kurser för Sara Heath, en internationellt känd beteendeveterinär. 

Du kan boka tid för telefonkonsultation med Anneli på
Blå Stjärnans Djursjukhus 

Pris för telefonkonsultation:Pris för telefonkonsultation uppstart  (60 min + uppföljande samtal 30min) 1400kr. Uppföljande samtal efter uppstartspaket, telefonkonsultation 30min 600kr.  

  Anneli!  

Kontaktuppgifter
Kontakta etolog.se 

Anneli Johansson
info@etolog.se
www.blastjarnan.se